Нов сезон на „Откраднат живот“ и ново риалити стартират от есента!

Нов сезон на „Откраднат живот“ и ново риалити стартират от есента!
5 (100%) 1 vote

Нов сезон на „Откраднат живот“ и ново риалити по Нова телевизия!

Нов сезон на сериала „Откраднат живот“ и нов риалити формат вместо Вип Брадър, ще предложи Нова телевизия на зрителите си тази есен. От медията подшушнаха някои детайли, въпреки че традицията повелява част от изненадите да бъдат пазени в тайна преди края на лятото.

риалити

Ново риалити вместо Вип Брадър тръгва от есента

Популярното световно риалити „Игри на волята: България“ стъпва на българска земя, за да открие храбри и волеви българи.

В предаването се съчетават физически изпитания и стратегическа мисъл. Целта е зрителите да видят точно тази комбинация от качества, с която можем да се гордеем като нация.

Акционерите на Нова тв са одобрили финансирането на още няколко проекта, включително и филмови. Намерението им е за повече български сериали, по-голямо присъствие на български продукции в ефир.

В този ред на стратегиска перспектива излъчването на новия сезон на „Откраднат живот“ звучи като очаквана и логична новина.

От програмата за предстоящия сезон отпада „Господари на ефира“. Страните в преговорите – Нова тв и Глобал, не са се договорили по всички точки, но това не означава, че отношенията им ще приключат. Пример за това е успехът на седмия сезон на на „Като две капки вода“.

Шоуто завърши като най-гледаното предаване от 18-49-годишните на българския телевизионен пазар през тази пролет. 43,2% от тази аудитория е предпочетола шоуто, като това е над 2 пъти повече от зрителите, избрали конкурентната телевизия по същото време.

Над 3,2 милиона са видеогледанията в онлайн платформите на компанията, пише Дир.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар