Ново 20: Мегз даде работа на съпругата на Руши Видинлиев!

Ново 20: Мегз даде работа на съпругата на Руши Видинлиев!
5 (100%) 1 vote

Жената на Руши Видинлиев се сработи с Мегз!

Красивата съпруга на певеца Руши Видинлиев – манекенката Таня Илиева, е консултант на дизайнерката Мегз в инстаграм шоуто й. На което са фенове редица тийнейджърки у нас.

Мегз

Мегз се сработи с Таня Илиева

„Избрахме Таня, защото тя е емблематично популярно българско и вече световно лице. Освен това в момента работи като скаут и търси интересни и завладяващи лица“, сподели Мегз за избора си да се спре на Илиева.

През цялото време на сесиите с момичетата манекенката не се отделя от 3-годишния си син Ян, който носи на ръце и всички много му се радват, пише България днес.

„И момиченцето ми Лора, което е на половин годинка, постоянно е с мен. Аз много често идвам в България, защото съм скаутинг – лов на красота, както се нарича. За това се изисква набито око, личен опит и контакт с големи агенции.

Основната трудност за едно красиво момиче, което не познава суровата страна на играта, е, че в модата по-често се чува „не“, отколкото „да“. Така споделя опита си с девойките бившата републиканска шампионка по езда.

Таня Илиева вярва, че следващото ново лице на световните колекции се намира в България и че точно тя трябва да го открие.

„Бях на 16 г., когато направих първото си ревю за Ив Сен Лоран и с тогавашните си разбирания много бързо повярвах, че съм постигнала върха.

Вместо да осъзная колко много усилия тепърва трябва да положа, аз хвърчах в облаците. Това ми изигра голяма шега. Но тук у нас има изключителни момичета“, сподели за миналото си половинката на Руши Видинлиев.

Красавицата и в момента не спира да се усъвършенства. Ходи на ащанга йога и прави джогинг, когато успее да се освободи от двете деца. Не разчита на гледачки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар