Диляна Попова бясна: Не може мъжете да избират вместо жените! (виж тук)

Диляна Попова бясна: Не може мъжете да избират вместо жените! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова е потресена от това, което видя с очите си!

Манекенката Диляна Попова винаги е била свободна, силна и самостоятелна жена. Със или без присъствието на Асен Блатечки в живота си. Затова и тя не можа да остане безучастна пред това, което изгледа със собствените си очи:

Диляна Попова

Диляна Попова изригна след като изгледа филма

„Алабама, Мисури, Тенеси. Не разбирам как е възможно мъже да решават какъв да бъде личният избор на жените. Въобще не разбирам как е възможно наказание за изнасилване да е по-леко от това за лекар, извършил аборт по желание!?“.

Това написа Диляна Попова в Инстаграм, качвайки своя доста необичайна снимка. Оказа се, че постът на модела е вдъхновен от „Историята на прислужницата“. И недоволството на хиляди жени по цял свят заради забраната за извършването на аборти в няколко американски щата.

Диляна Попова сподели, че следи сериала и се вълнува от него. „Сценография, костюми, актьорска игра.., велика продукция! Но малко ме плаши фактът, че нещо подобно започва да се случва и в действителност.. Плаши ме…“, посочи тя.

По думите на чаровницата, която неведнъж е заставала зад социални каузи, сценарият на филма трябва да си остане само в киното.

Красавицата се е снимала като една от главните героини в продукцията – Оффред, която има тежка съдба. Във филма се разказва как жената е принудена да зачева и ражда деца на знатни мъже в Гилиад.

Преди няколко месеца Азис провокира феновете си като се снима като секс робинята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар