Дани Петканов: Милен Цветков ме извади от депресията! (още подробности)

Гласувайте за статията

Милен Цветков помогнал много на Дани Петканов в трудния момент!

Младите родители Алекс Петканова и Дани Петканов мечтаят вече да си имат и втори наследник. Прекрасната Александра роди сина им Габриел едва в началото на тази година. Но разкрива, че „след няколко месеца“ двамата ще започнат да работят за второ дете.

Дани Петканов

Дани Петканов дължи много на бившия си шеф Милен Цветков

Като причина за това да бърза да роди още едно бебе, Алекс посочва фактът, че е отраснала с брат, който е с 9 години по-млад от нея.

„С него почти нямаме допирни точки. Все едно нямам брат. Затова искам децата ми да са с по-малка разлика.“, категорична бе красавицата в свое интервю.

Двамата с Лудия репортер, както е известен Дани Петканов, за пореден път опровергаха слуховете, че шумната им раздяла в края на 2017 г. е била инсценирана, пише Сикрет.

„Бяхме си сериозно разделени в онзи период. Не съм го играла, не беше постановка. Видях лъскав живот, пътувах навсякъде по света, всичко се случваше с лекота, но в мислите си аз се връщах при него. Дани не може да ми предложи лъскавия живот, който видях, но осъзнах, че истинската любов е много по-ценна от всичко останало“, признава Алекс Петканова.

Дани пък благодари на доскорошния си шеф Милен Цветков, който му помогнал в трудния момент и го спасил от депресията. „Той ми каза, че всеки човек е свободен да търси щастието си“, обясни Петканов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар