Крах: Пропадна концерта на Криско и филхармония в Бургас! (виж тук)

Крах: Пропадна концерта на Криско и филхармония в Бургас! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Криско стартира концертите си с филхармонията с пълен крах!

Криско претърпя тотален крах в желанието си да се покаже като истинска поп звезда. И да пее с класически музиканти на голям концерт, който трябваше да отдаде почит на българската музика. Изявите му днес в Бургас и на 10 юни в Плевен са отменени, съобщи самият той.

Криско

Концертът на Криско в Бургас отпада

Според официалното съобщение на домакина на днешната му изява – Летният театър в Бургас пари за билетите ще възстановяват, от местата, от които са закупени.

Репортерска проверка на Дарик Бургас показа, че всъщност причината е много слабият интерес към изявата на рапъра с Разградския симфоничен оркестър.

Криско обаче обясни в Инстаграм, че причината за отмяната на изявата е техническа, но не навлезе в повече подробности. Той също се зарече, че концерти в Бургас и Плевен все пак ще има, но не обяви дати.

Явно обаче е излъгал, след като парите за билетите се възстановят, а не се пренасят за друга дата. Вчерашният концерт във Варна показа миш-маш от български хитове и патриотични песни от времето на Възраждането. В Летния театър в морската столица се чуваха вяли ръкопляскания.

Очевидно е желанието на габровския рапър да подражава на Слави, като пее вечни български песни като „Къде си вярна ти любов народна”, но засега начинанието му търпи пълен провал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар