Принц Хари обиден на Тръмп ( Херцогът на Съсекс отсвири визитата на президента)

Принц Хари обиден на Тръмп ( Херцогът на Съсекс отсвири визитата на президента)
4 (80%) 1 vote

Принц Хари обиден на Тръмп, оскърбил жена му

Принц Хари се оказа доста обиден на президента на САЩ Доналд Тръмп. Наследникът на принц Чарлз отказа да присъства на официалния банкет в чест на американския държавен глава, а освен това предпочете и да не се снима с него. По време на единствената среща между двамата, нямаше нито поздрави, нито размяна на реплики. Случайно, принцът бе помолен да придружи Иванка Тръмп и съпругът й, по време на обиколката им из Уестминстърското абатство, но ролята му се изчерпа до там.

По-късно той не посети банкета даван от баба му, което не е необичайно. По принцип херцозите на Съсекс не участват в държавни визити, поради ролята им в кралската йерархия. В същото време обаче, цялото кралско семейство се бе събрало, което провокира и въпроса, дали принц Хари нарочно не е отказал среща с първото семейство на САЩ.

Придворни твърдят, че принцът е доста засегнат от изказванията на Доналд Тръмп по адрес на съпругата му Меган Маркъл. Тръмп заяви по-рано през месеца, че не знаел, че Меган не го харесва и я смята за „гадна“. По-късно той обвини медиите, че публикуват фалшиви новини, но коментарът му бе направен публично и не остана незабелязан.

Все пак Тръмп каза още, че смята Меган за „велика американска принцеса“ и се надява да направи много за Англия. Но явно Хари не е простил, нито забравил нанесената обида.

Все пак принцът не е правил нито сцени, нито е вдигал скандали. Вместо това се държа изключително любезно и дружески с Иванка Тръмп. Но отказа да застане с Доналд пред камерите.

Принц Хари обиден на Тръмп, общува само с Иванка сн. Инстаграм

Принц Хари обиден на Тръмп, общува само с Иванка сн. Инстаграм

Официално, Хари и Меган няма да се появяват публично още доста време, тъй като са отдадени на грижите на първото си дете. Двойката дори се скри в двореца Уиндзор, само и само да избягат от пресата и любопитните посетители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар