Доналд Тръмп остана на сухо на банкета на кралицата! (Отказа вино за 1600 евро)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп отказа вино за 1600 евро, яде салати и месо

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отказа вино за 1600 евро. Американския държавен глава, който е на официално посещение при британската кралица Елизабет Втора, отказа да консумира какъвто и да е алкохол, по време на официалната вечеря.

Банкетът даден от кралицата, включваше вина от избата Chateau Lafite-Rothschild, бели и червени, които са на стойност 1600 евро бутилката. Президентът обаче от години не пие никакъв алкохол, така че след като уважи първата наздравица, отказа всякакво вино по време на приема.

Иначе, самият прием мина под знака на кулинарните шедьоври. На вечерята са били поднесени ястия с агнешко от Уиндзор, ягодова торта със сметана от лимон, филе от яребици, приготвено на пара, пресни подове, кафе и малки тортички.

Менюто е било избрано лично от кралицата, след като е прегледала четирите възможни менюта, предлагани от кралските готвачи. Гостите имаха възможност да се насладят на музиката на Хендел, както и на шотландси гайди, а също и на британския поп певец Еди Шийран. Изпълнявани са още произведения на американския композитор Арън Копланд, както и други.

Доналд и Мелания бяха придружени от четирите си деца на банкета. Американския президент изглеждаше видимо притеснен от срещата с кралицата и малко преди банкета дори бе заснет да държи за ръка жена си. Мелания не се откъсна от него и по време на обиколката из двореца. По всичко изглежда, че каквито и търкания да имат двамата съпрузи, връзката помежду им е по-важна от всичко останало.

Доналд Тръмп отказа вино за 1600 евро сн. Инстаграм

Доналд Тръмп отказа вино за 1600 евро сн. Инстаграм

 

Тръмп и съпругата му бяха придружени от четирите големи деца на президента. Цялото семейство кралица Елизабет, без Меган и Хари, също взе участие в коктейла. На приема присъстваха принцеса Майкъл от Кент  и херцогинята на Глостър заедно със съпрузите си. Както и сестрата на двамата, принцеса Александра. Тримата са братовчеди на кралицата и все по-често са виждани в най-близкия й кръг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар