Бойко Борисов посрещна Рамбо (Вижте как Слай отиде на крака при премиера – Снимки+Видео)

Гласувайте за статията

Бойко Борисов в братска прегръдка със Силвестър Сталоун, холивудската звезда посети премиера

Бойко Борисов прие на приятелска среща легендарния холивудски актьор Силвестър Салоун в Министерския съвет. Звездният Рамбо отиде на крака при лидера на ГЕРБ и двамата силни мъже братски се прегърнаха.

Снимка: ПИК

Борисов посрещна Рамбо с думи на благодарност като изрази удовлетворение за хубавите неща, които Слай разказва за България в социалната мрежа. Министър председателя сподели, че от първата им среща са минали десет години. А Сталоун го поправи и каза, че са 11.

Снимка: ПИК

Борисов му заяви, че си е все същия Рамбо, и му показа снимка на двама им, правена при първата им среща. Като уточни, че по това време е бил кмет на София.

Борисов не пропусна да попита големия актьор как му се вижда днес България и дали има промяна. На което Рамбо отвърна, че страната ни е едно добро място за снимки на филми. Като се пошегува, че българските работници строят по-бързо от американските.

Снимка: ПИК

Така в приятелска раздумка двамата плейбои прекараха заедно известно време. Като Слай се оплака, че единствено у на не му харесва много студената зима. Борисов го контрира като му отвърна, че имаме едни най-хубавите зимни курорти, с които трябва да се запознае, предават от pik.bg.

Известната звезда е в родината ни за заснимането на някои сцени от най-новият си филм ” Рамбо V:Последна кръв”.

Холивудската знаменитост ще отседна в един от най-луксозните софийски хотели. Очаква се да остане доста дълго като снимките за лентата, на която е сценарист и продуцент ще са в киноцентъра в Бояна.

Цялата среща на Слай и Бойко вижте във видеото, пуснато от премиера във Фейсбук!

Срещнах се с актьора Sylvester Stallone, който в момента снима продължението на "Рамбо" у нас. Благодарих му за добрите думи, които казва за страната ни. Сталоун е много доволен от българите, с които работи.

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 3 юни 2019 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар