Кошмарно видение преследва Венета Райкова

Кошмарно видение преследва Венета Райкова
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова видяла два пъти как я убиват

Кошмарно видение измъчва Венета Райкова. Водещата на „Папараци“ видяла смъртта си цели два пъти. Това се случило по време на регресия. Това е метод, който връща човек в миналото и му помага да види какъв е бил в миналия си живот.

Все повече хора, които искат да узнаят какви са били в миналото, се доверяват на този метод.

Венета Райкова също е сред тези хора. В регреса я въвел лично известният кабалист Гал Сасон. Под негово ръководство блондинката е надникнала два пъти в миналото си.

Но това, което видяла по време на сеанса, не й дава миг покой. Венета Райкова видяла собствената си смърт. И двата пъти била убита от мъж. Първия път драмата се разиграла във Франция преди векове.

Тя знае името на мъжа, който й е отнел живота цели два пъти. Според кабалиста, този мъж е човек от настоящото й обкръжение. Но водещата знае само първото му име и няма представа къде живее той. Тя се е заела с неговото издирване и е категорична, че ще направи и невъзможното да го открие.

Венета Райкова желае да се срещне с този човек, за да разбере каква е причината да посегне на живота й, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар