Мелания Тръмп блести на среща с кралицата (Лейди Ди ли я вдъхнови за избора на тоалет? – Снимки)

Гласувайте за статията

Първата дама на САЩ блесна като дама от 50-те на среща с Елизабет II, на изкуството й да носия бяло всеки би й завидял

Мелания Тръмп е много внимателна с избора си на облекло по време на официалните си посещения. С помощта на модата тя успява да изрази отношението си към домакина.

Снимка: Gettyimages.ru

Първата дама на САЩ много внимателно се бе подготвила за пътуването си във Великобритания. За първата си среща с кралицата тя се появи в бяла рокля на Dolce & Gabbana и шапка на Herve Pierre. Тоалетът й на пълно наподобяваше тези на Даяна Спенъсър. Носени от нея преди много години. В облеклото на госпожа Тръмп могат да се забележат определени референции.

На първо място ни идва наум естествено принцеса Даяна. В гардероба на лейди Ди мога да се забележат на няколко пъти подобни бели тоалети с тъмно сини акценти.

Снимки: Gettyimages.ru

По време на кралските състезания Royal Ascot през 1985 г Уелската принцеса бе с бяло сако на сини райета и подобна пола. Десет години по-късно за честванията на 50-та годишнина от победата над Япония тя пак бе с бял костюм и голяма бяла шапка със сини кантове.

Снимка: Gettyimages.ru

Трябва да се отбележи, че учтивостта си към британските традиции на Мелания Тръмп се прояви още със стъпването й на британска земя, предават от spletnik.ru. А на изкуството й да се носи в бяло може да й завидят и най-успешните модели.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар