Юксел Кадриев хлътна като ученик по нова любовница (Новинарят влюбен до уши)

Гласувайте за статията

Журналистът се среща с тайнствена жена пред сградата на бТВ и я целува

Юксел Кадриев е дал воля на чувствата си след като от скоро е влюбен до уши в непозната красавица. Телевизионерът го раздава като влюбен тийнейджър и сякаш се носи на крилете на любовта.

Снимка: ПИК

Очевидци разкриват, че въпросната му любима се появявала пред сградата на телевизията по време на всяка негова почивка. Като Юки не се притеснявал от случайните минувачи или колегите си и обсипвал с целувки красавицата.

Кадриев изтупан от глава до пети с костюма, с който излиза на екран понякога чакал неизвестната мадама с букет в ръце. С което озадачавал тези, които го познават защото за имиджа му на плейбой такава постъпка била нетипична. Явно, любовта към че новата му половинка е отключила неподозирани романтични страни у него. Той пази личния си живот в тайна, но заради любимата си е захвърлил задръжките и притесненията си и демонстрира щастието си пред всички.

За съжаление последните две връзки на новинаря, които бяха обществено известни завършиха с раздяла. Първо законната му съпруга Бонка, с която се разведе скандално му нанесе много удари под кръста като го заля с клетви на всеослушание.

Бившата вече двойка се впусна в дълги семейни войни заради щерката си Габриела. Която все пак остана при татко си. След като майка й се омъжи за сръбския бизнесмен Янош Ласко и замина за Сърбия.

След развода Кадриев често бе виждам в компанията на една от големите варненски хубавици Даниела Янкова. За съжаление съдбата поднесе жесток удар на журналиста след като любимата му загуби неравната битка с рака през миналото лято. Смъртта й успя да шокира всички, а опечаленият Юксел не се появи на погребението, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар