Меган Маркъл отново наруши кралския протокол

Меган Маркъл отново наруши кралския протокол
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл направи поредното нарушение на протокола

Меган Маркъл отново наруши протокола, който са длъжни да спазват членовете на кралската фамилия. Херцогинята, която става майка преди седмици, е напълно обсебена от майчинството.

Още преди първородният й син Арчи да се появи на бял свят, тя и съпругът й заявиха, че не желаят да поверяват грижите за него на детегледачка. Но въпреки това ще се съобразят с кралския протокол и ще позволят на бавачката от двореца да се грижи за наследника им.

Очевидно след раждането на Арчи, Меган Маркъл е променила мнението си по въпроса и е решила за пореден път да наруши протокола.

Само 3 седмици след като започна работа в двореца, бавачката на сина на Меган Маркъл, напусна работа. Детегледачката сама поискала да напусне.

Информацията в британските медии гласи, че жената била принудена да се откаже, тъй като за нея условията на работа се оказали непосилни, пише ПИК.

Седмици преди раждането на Арчи, в двореца пристигна и неговата баба по майчина линия. Дория Рангланд беше неотлъчно до дъщеря си. Първоначално се твърдеше, че тя ще остане няколко месеца в кралството, за да помага на младата майка в грижите за бебето. Но и тя самата си е тръгнала в момента, в който бавачката напуснала.

Според мълвата, Меган Маркъл ревнува Арчи дори от майка си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар