Валентин Кулагин се подиграва на Цеци Красимирова

Валентин Кулагин се подиграва на Цеци Красимирова
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова стана обект на подигравки от страна на Валентин Кулагин

Валентин Кулагин отново влезе в ролята на критик и този път под неговия прицел попадна Цеци Красимирова.

В поредното издание на „Папараци“ бяха излъчени кадри от приказната сватба на моделката и Майкъл Струмейтис. Очевидно Кулагин също е бил пред малкия екран и се е впечатлил повече от грима на булката, отколкото от подробностите, свързани с нейната сватба. Малко след излъчването на видеото, той сподели стори в профила си в социалната мрежа, което включваше увеличен кадър от сватбата на моделка. Кадърът беше увеличен до такава степен, че бръчките на младоженката се забелязваха повече от грима й.

Факт е, че се забелязват няколко мимически бръчки и това означава, че моделката за разлика от повечето си колежки не е пристрастена към подмладяващите процедури и предпочита да запази естествената си красота. Скоро Красимирова ще навърши 40 години, но не може да се отрече, че тя изглежда много добре за възрастта си.

Дали тя самата е одобрила сватбения си грим, може само да гадаем. Но е факт, че моделката не публикува нито една снимка от сватбата си в близък план.

Макиажът й е дело на гримьорката Гергана Пащрапанска. Колегата й Валентин Кулагин често си позволява да коментира труда и на други гримьори. Под прицела му винаги са светски персони, които не ползват услугите му, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар