Ти да видиш: Алекс Петканова издържа Лудия репортер! (още разкрития)

Ти да видиш: Алекс Петканова издържа Лудия репортер! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Алекс Петканова издържа мъжа си Даниел Петканов!

Моделката Алекс Петканова, работи здраво и вади добри пари, с които издържа цялото си семейство. Мъжът й Даниел Петканов, известен като Лудия репортер, също поработва. Но далеч не така ползотворно както жена си.

Алекс Петканова

Алекс Петканова изкарва много повече пари от мъжа си

Той предпочитал да гледа бебето вкъщи, да го разхожда и да сменя памперсите. А попълването на семейния бюджет е оставил на по-активната си половинка.

Богданска е сключила договори с различни брандове, на които е станала рекламно лице в социалните мрежи, изявява се и като модел.

Това положение не е проблем за младото семейство, а Даниел не изпитвал никакви скрупули, че жена му е тази, която вади повече пари. Известната двойка много разчита и на помощта на майката на Даниел, която е учителка и често помагала за бебето.

Петканов е доволен, че тя със своя педагогически подход повлиявала добре на 4-месечния Габриел и той вече издавал доста адекватни звуци.

Другата голяма новина, която споделиха двамата в тв предаване е, че вече са готови за второ дете. И до няколко месеца започват да работят за втори наследник.

Богданска се чувства напълно готова за още едно бебче. И го иска силно и искрено, за да растяли децата й заедно, с малка разлика във възрастта.

Освен това инфлуенсърката е спокойна, че ще има подкрепата на свекърва си, която скоро се пенсионирала и щяла да помага и за второто отроче, пише lifeonline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар