Шок: Нови обвинения за сексуално насилие срещу Ар Кели!

Шок: Нови обвинения за сексуално насилие срещу Ар Кели!
5 (100%) 1 vote

Любимецът Ар Кели с нови обвинения за сексуално насилие!

Прокурорите на окръг Кук, Чикаго, повдигнаха обвинения срещу Ар Кели с нови 11 точки, свързани със сексуално насилие. Някои от престъпленията носят максимална присъда от 30 години.

Ар Кели

Ар Кели е вече с цели 21 обвинения в насилие

Според съдебните протоколи R&B изпълнителят е извършил сексуално посегателство над непълнолетната по онова време Джеронда Пейс. Тя разказва за предполагаемите злоупотреби в серия от документи, наречена „Да оцелееш след Ар Кели“.

Носителят на Грами е заведен под отговорност за общо 11 обвинения. Четири в тежко престъпление за сексуално насилие, 3 в тежко престъпно сексуално насилие на жертва на възраст между 13 и 16 години, 2 за престъпно сексуално насилие със сила. И 2 в тежко наказателно сексуално насилие.

През февруари Ар Кели беше изправен пред 10 обвинения в тежко престъпно сексуално насилие. И в злоупотреба с четири жени, три от които са били непълнолетни по време на предполагаемите събития, пише сайтът dir.bg.

Примката около врата на певеца се затяга все повече и дори най-верните му фенове вече не смеят да го защитават публично. Не е ясно каква ще е развръзката по случая и дали някои от обвиненията не са начин за рекетиране на изпълнителя.

При всички положения кариерата на Ар Кели няма да бъде това, което беше.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар