Тита задоволи любопитството на феновете си

Гласувайте за статията

Тя се показа отново с Виктор

Младата изпълнителка Тита, която се класира на четвърто място в имитаторското шоу „Като две капки вода“, задоволи любопитството на феновете си.

Тита призна, че отново е с приятеля си Виктор. Няма никакво съмнение, че двамата са една от най-красивите двойки в страната в последно време, отбелязва „Телеграф“.

Тита

Тя се показа отново с Виктор

Виктор, както и Тита, е от Силистра и произхожда от добро семейство.
През миналата година певицата многократно му се обясни публично в любов. Феновете й обаче останаха неприятно изненадани, тъй като изведнъж тя спря да прави това. От началото на годината тя дори не се показваше в компанията му.

Участието й в „Като две капки вода“ пък даде повод за мълвата, че е влюбена в Папи Ханс. След края на шоуто обаче стана ясно, че това просто е било рекламен трик с цел популяризирането му.

На финала на имитаторското шоу, Тита бе плътно до своя любим – Виктор. И двамата изглеждаха много щастливи.

Припомняме, че Тита преживя доста тежък момент по време на предаването, след като пастрокът й бе арестуван за източване на НОИ с фалшиви пенсии. Очевидно обаче въпреки това, тя е истинска щастливка, тъй като може да разчита безрезервно на приятеля си в този труден момент, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар