Наталия Кобилкина: Днес се изпълняват желания! Само направете това (виж тук)

Наталия Кобилкина: Днес се изпълняват желания! Само направете това (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина даде пример за ритуалите за сбъдване на желания!

Сексоложката Наталия Кобилкина взриви мрежата с новината, че днес можем да сбъднем желанията си. Няма шега и измама – ето какво трябва да направим, за да осъществим най-съкровените си мечти:

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина разкри ритуали за сбъдване на желания

„Новолуние в Близнаци… Всеки месец Луната преминава през определени зодиакални знаци, които влияят на различни сфери от нашия живот. Новолунието поставя новото начало и затова е подходящо именно тогава да започнем нещо ново.

Юни месец, Новолунието е в Близнаци и настъпва на 3.06.2019г. в 13:03 ч.българско време.

Близнаци е въздушен знак, който се свързва с интелекта, ума, общуването, пътуването и комунукациите.

Много е добре, преди да настъпи Новолунието, да се изчистим от всички стари модели, от нещата, които ни задържат на едно място. Да преосмислим старите си навици и да се настроим за започаване на нещо ново.

Когато настъпва Новолуние в Близнак трябва да внимаваме с кого и как комуникираме, каква информация черпим и дали е вярна, какви мисли ни вълнуват, какви думи изричаме, как протича пътуването ни, какви емоции ни обземат.

Много е важно какви послания изпращаме на Вселената в този ден, какво желаем истински и какви обети даваме.

Новолунието е времето, когато може да се провеждат различни ритуали, които да подобрят живота ни. Енергията на този ден е специална, магична и ни помага да сбъднем и най-съкровените си желания.

Много лесен и ефективен ритуал е зареждането на портфейла по време на Новолуние. Ето как се изпълнява:

Вечерта след настъпване на Новолунието, напълнете портфейла си с пари и го сложете от дясната страна на перваза на прозореца в спалнята. Оставете го да престои цяла нощ и на сутринта го вземете, на следващата вечер отново го заредете с пари и го оставете на същото място и така повтаряйте ритуала всяка вечер до настъпване на Пълнолунието.

Сами ще се убедите в ефективността на този ритуал, защото след изпълнението му вие ще започнете да привличате пари по всякакъв начин.

Новолунието се използва и за формулиране и отправяне на ЖЕЛАНИЯ към Вселената.Тъй като Новолунието е в Близнаци, желанията ни трябва да бъдат формулирани в областта на комуникацията и движението, интелекта, ученето, лекотата при общуването, положителните взаимодействия, хармонията и премахването на психичното напрежение.

Трябва да са написани на ръка и най-добре е това да се случи в първите 8 часа от настъпване на Новолунието. Да са в сегашно време, единствено число, все едно са се случили, за да може да изпитате емоциите, които ще ви изпълнят, когато те се сбъднат.

Именно това дава реално усещане и по-лесно можете да визуализирате желанието. Желанията не трябва да са повече от 10 и най-важното условие е да се отнасят до вас, а не за друг човек, и да са силно желани.

За да почувствате истински желанието, трябва да се усамотите на тихо място, по желание запалете свещ и го почувствайте със сърцето си. Представете си желанието сякаш се е случило и го визуализирайте, след което го запишете на лист хартия, под формата на просто изречение. Много е важно желанието да е точно формулирано, кратко и ясно.

След като напишете желанието си, сгънете листчето, напишете датата и благодарете на Вселената за сбъдването на желанието ви. След това скрийте листчето от любопитните погледи и „забравете за него“.

Така че дори и вие да го забравите. Този момент е важен, за да пуснете контрола и да може Вселената да си свърши работата, като го изпълни по най-добрия начин за вас.

Ето и два изпитани начина за захранване на вашето желание с допълнителна енергия. Напиши желанието си така, че да съдържа само позитивизъм, без отрицание, да е в сегашно време и да го вярвате истински.

Напр: Ако искате да имате нова и спортна кола, пишете:
„АЗ ИМАМ нова и спортна кола, марка………………” или „АЗ СИ КУПУВАМ нова и спортна кола, марка………………, ЗА СУМАТА ОТ………………“, но ако желанието ви звучи нереалистично, го формулирайте по следния начин…

Или „АЗ СЪМ В ПРОЦЕС НА придобиване на нова и спортна кола, марка………………”, или „АЗ СЪМ НА ПЪТ ДА се сдобия с нова и спортна кола, марка……………… ЗА СУМАТА ОТ………………“.

Важното е, когато пишете вашето желание да излъчите позитивна вибрация, която да отговаря на вашето поле и само тогава ще задействате магическия ефект“, обясни Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар