Маги Халваджиян с невероятен жест към любимия си човек! (още подробности)

Маги Халваджиян с невероятен жест към любимия си човек! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян обожава семейството си и сина си Бедрос!

Продуцентът Маги Халваджиян никога не е бил по големите приказки или показната романтика. Знаем обаче, че ако нещо може да разтопи сърцето му, то това са жена му Кремена Халваджиян, сина им Бедрос и внучето Еди.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян с трогателни думи към сина си Бебо

Днес Бедрос Халваджиян има рожден ден и Маги го поздрави по не особено типичен за него начин. А именно – Халваджиян умили последователите си в мрежата с трогателен пост, посветен на Бебо. Ето какво написа арменецът:

„Обичам умните! Обичам талантливите! Обичам работливите! Обичам търсещите! Обичам свободните! Но съм истински влюбен в добрите!

Добрите хора са на изчезване, и колкото по-малко остават или се раждат, толкова повече се влюбвам в тях! Те са безценни за света точно толкова, колкото е безценна и истинската любов!

На всеки рожден ден баща ми винаги ми пожелаваше да съм здрав, умен и добър! Това пожелавам винаги и аз на сина ми!

Той е представител на тази вече рядка и отиваща си порода! Породата на милите, възпитаните и добрите хора! Само любовта и добрите хора ще спасят обреченият ни свят! Искрено вярвам в това!

Честит рожден ден, Бебо! Честит рожден ден, добър Човеко!“, написа Маги Халваджиян. Сигурни сме, че рожденикът е получил най-прекрасния подарък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар