Калина Паскалева „скромно“: Винаги съм си била хубава! (още подробности)

Гласувайте за статията

Калина Паскалева отрече да има много пластики по лицето си!

Журналистката и писателка Калина Паскалева демонстрира завидна „скромност“ в мрежата. Тя публикува свои снимки от преди години, съпоставяйки ги с настоящата си визия. Целта й е да докаже на хейтърите, че множеството пластични операции, които й приписват, не са истина.

Калина Паскалева

Калина Паскалева преди и сега – тя твърди, че няма много пластики по лицето си

Де факто Калина Паскалева уверява, че наистина има външни намеси, които обаче се броят на пръстите на едната й ръка. Тя е категорична, че красотата й е присъща по рождение и затова не й е необходимо да пръска луди пари за тунинговане:

„11 години разлика… Втората снимка е направена през май 2008 година. Единствената ми корекция тогава, са били веждите ми и нищо друго.

Хейтърите не спират да пишат, че имам много пластики. Истината е, че нямам толкова, колкото ви се иска. Просто винаги съм си била хубава.

И не виждам голяма разлика със сегашния ми вид. Включително и с марките, които съм носила и като малка. Не е като да съм скочила от Теранова в Гучи, нали?“, саркастично подметна Калина Паскалева.

Друг е въпросът колко от потребителите й вярват или не. Знаем обаче, че чаровницата пет пари не дава за мнението на околните. И живее живота си по своите собствени правила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар