Бареков изригна: Срам ме е, че съм от Пловдив! (виж тук) Преглеждания: 679

Бареков скочи срещу кмета на Пловдив, срамува се от управата и това, в което превърнаха града
0
5/5 - (1 vote)

Николай Бареков е потресен от бедственото положение в родния си град след дъждовете!

Бившият евродепутат Николай Бареков изригна побеснял срещу управата на родния си град Пловдив. Която допусна дъждовете да превърнат цялата инфраструктура в една истинска Венеция – далеч не така романтична, разбира се… Ето какво заяви Бареков в мрежата:

Бареков
Бареков скочи срещу кмета на Пловдив, срамува се от управата и това, в което превърнаха града

„Заради ГЕРБ, Тотев и цялата сган около тях ме е срам, че съм от Пловдив. Живях 25 -30 години в центъра на Филибето и никога не съм виждал подобни наводнения и реки в центъра.

Ей, повярвайте – много дъждове и бури минаха през главата ми… Пловдив – морската столица на културата на ПП ГЕРБ! Тотев, вади гондолата!

Пловдивчани, лекето Тотев е опукал 100 бона европари за реклама на първи копки и рекламни химикалки за тях! Давате ли си сметка за какъв цинизъм и грабеж става въпрос?

Да крадеш пари от несъстояла се реклама на несъстояли се обекти! Това е иновация в цинизма на кражбите! Да крадеш пари от липсваща реклама на нещо, което го няма!?

И без трици ГЕРБ в Пловдив ловят маймуни, а маймуните сме ние“, вбеси се Николай Бареков. И с пълно право, тъй като хиляди пловдивчани не спират да повтарят същото дни наред.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.