Катето Евро взриви мрежата с тези думи за Сашо Кадиев

Гласувайте за статията

И този път не изневери на чувството си за хумор

Актрисата Катерина Евро, по-позната като Катето Евро, която напоследък се изявява като водеща на готварско предаване по БНТ, взриви ефира с думите си за Сашо Кадиев.

Покрай Деня на детето, който бе на 1 юни, много родни и световни звезди показаха снимки от детството си. Някои от тях не са се променили чак толкова много и лесно биха могли да бъдат разпознати, докато други, са претърпели голяма метаморфоза.

Катето Евро

Сашо Кадиев като малък

Катето Евро показа как е изглеждал като малък синът й Сашо Кадиев. Към днешна дата едва ли има човек, който да не е чувал името му. Освен като актьор, той се изявява и като тв водещ на предаването „Преди обед“, заедно с Деси Стоянова.

Катето Евро

Дъщерята на Сашо Кадиев

Освен снимка на сина си Сашо Кадиев, Катето Евро качи и снимка на внучката й, която носи нейното име. Основната й цел бе да стане ясно доколко малката принцеса в семейството прилича на баща си.

„Кати е сладка катеричка, а Сашко е толкова хубаво дете, та се чудя, защо го беше обявила за грозен?! Беше 3-годишен и ви срещам пред старата Зоологическа градина и ти започна да ми се оправдаваш, че той е грозен, ама можело да се разхубави, все едно ще го купувам“, припомня приятелка на актрисата в коментар под снимките, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар