Преслава се влошава (Певицата отказва още участия)

Гласувайте за статията

Преслава отказа участия до средата на юни

Преслава се влошава. Преди две седмици от фирма „Пайнер“ съобщиха, че участията на поп фолк изпълнителката за баловете падат. „От името на музикална компания „Пайнер“ и телевизия „Планета“ искаме да ви информираме, че клубните участия на Преслава за момента се отменят по здравословно причини.

Молим всички абитуриенти, почитатели на попфолка и собственици на клубове за разбиране и да ни извинят за причиненото неудобство“, гласеше разпространената информация. Тежък грип бил повалил Преслава и тя не можела да изпълни ангажиментите си. Първоначално от фирмата очаквали, че поп фолк изпълнителката ще пропусне едва 5-6 изяви, но тя продължава да е зле. Затова на „Пайнер“ им се наложило да звънят на още клубове и да отказват вече поети ангажименти.

Преслава обаче не давала обяснения във фирмата за състоянието си. Единствено шефът на фирмата бил наясно какво точно се случва с подчинената му. Някои от служителите в димитровградската фирма предполагат, че по-скоро бебето на Преслава има някакви проблеми, а не лично тя.

„Много пъти е ходила по участия болна. Тя така или иначе не пее на живо, та все тая дали има или няма глас“, казват запознати с навиците на поп фолк изпълнителката. „Или е наистина сериозно заболяване, а не обикновен грип, или има някакви проблеми с малката си дъщеря Паола“, допълват още познатите на Преслава.

Поп фолк изпълнителката спря участията си от 23-ти май. Преслава обаче продължава да отказва участия. Вече са отказани всичките й сценични изяви до средата на юни. Не се знае обаче дали Преслава няма да продължи болничните си.

Здравето на Преслава се влошава сн. Инстаграм

Здравето на Преслава се влошава сн. Инстаграм

А най-доволни от това, че поп фолк изпълнителката за момента отказва всичките си участия, се оказват колежките й от фирмата, които я заместват. Запълвайки дупки, те успели да си докарат поне по още едно участие за месеца, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар