Симеон Колев разкри скандалната истина за Мариана Векилска

Гласувайте за статията

Тв водещата го зашлевила с тежки думи на тръгване

След дългогодишно мълчание, радиоводещият Симеон Колев най-после проговори за развода си с Мариана Векилска и разкри скандалната истина.

Симеон Колев за пръв път признава в прав текст, че с Мариана Векилска не са двойка от четири години. Той се ожали, че времето изобщо не му помага да преодолее краха на брака им.

Мариана Векилска

Тв водещата го зашлевила с тежки думи на тръгване

Последните няколко месеца за него били истинско изпитание. Припомняме, че Мариана Векилска не само напусна семейния им дом, а и страната в гонене на кариера. Към днешна дата тя работи в една от европейските институции в Брюксел.

Нараненият Симеон Колев споделя:
Раздялата с Мариана за мен беше трудна, драматична и унизителна. Приех я като най-големия си личен провал. Беше подценена съвкупност от лична болка. Но постепенно си дадох сметка, че не мога да се сърдя на пълнолетен човек за това, че е взел решение.

Сега с Мариана не сме приятели. Ако и когато тя има нужда от мен аз съм на линия, във функцията ми на възпитан и кооперативен човек. Няма да кажа лошо за нея, но няма и да лицемеря, че сме в прекрасни отношения. Нямаме отношения. Имали сме минало. Миналото е мъртво тегло за настоящето“, заключава той.

Симеон Колев споделя още, че е преминал през деветте кръга на ада след раздялата им. Преминал е през периоди на съжаления, обвинения, самообвинения, но въпреки това е успял да се съхрани цял не само заради себе си, а и заради децата.

На тръгване тя му казала:
„Симо, мерси, ама чао! Трудно се живее с такъв човек! Ти си перфектният мъж и това е най-големият ти проблем!“.

Близо година Симеон Колев се борил и с паник атаки, но не си позволил да отсъства нито ден от работа. Именно работата и децата, били нещата, които го крепели. Към днешна дата не желае дори да си помисли за нова жена, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар