Нещо страшно се случва с Лили Иванова

Гласувайте за статията

Примата на родната естрада е изправена пред сериозен здравословен проблем

Нещо много страшно се случва с примата на българската естрадна музика Лили Иванова.

Оказва се, че Лили Иванова е изправена пред сериозен здравословен проблем. Запознати издават, че родната прима губи слуха си, а това може да се окаже фатално за бъдещите й концертни изяви.

Лили Иванова

Примата на родната естрада е изправена пред сериозен здравословен проблем

Имайки предвид факта, че Лили Иванова винаги се качва на сцената с личния й бенд, който й акомпанира на живо, е от изключителна важност, тя да чува всеки звук на инструментите. Напоследък обаче тя среща все по-сериозни затруднения и поради тази причина е била принудена да пее с огромни слушалки.

При все, че отначало Лили Иванова недоволствала, че огромните слушалки развалят прическата и цялостния й имидж, тя все пак се съгласила. Очевидно слушалките са по-добрия вариант от слуховия апарат, който напоследък използва Васил Найденов.

След 59 години на сцената, на Лили Иванова за пръв път й се случило да не чува музиката в ушите си, без външна помощ. Дори и този проблем обаче не я обезкуражил. Припомняме, че преди години тя подходи без излишна емоция и към факта, че паметта й започва да изневерява.

След като започна да забравя някои от рефрените на песните от широкия й репертоар, тя постави на сцената стойка, на която с гигантски шрифт са изписани текстовете на песните й, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар