Тази истина за Мария Илиева ще ви остави без думи

Гласувайте за статията

Вероятно много мъже си мечтаят за такава тигрица

Едва ли някой е предполагал каква е истината за Мария Илиева. Едно обаче е сигурно – определено ще ви остави без думи.

Оказва се, че поп певицата Мария Илиева не просто обича, а обожава интимните отношения. Свидетели разкриват, че преди един от концертите й, тя коментирала оживено с приятелките си подвизите в леглото.

Мария Илиева

Вероятно много мъже си мечтаят за такава тигрица

Мария Илиева разкрила пред тях, че се отдава на креватни ласки поне по пет пъти дневно. Младеж, дочул пикантния разговор твърди, че може да се шегува, но приятелят му е категоричен, че това е самата истина и тя не се майтапи.

Очевидно именно любовта й към креватните изпълнения, е причината винаги да се хваща с доста по-млади от нея мъже. Но изглежда, че и тази формула не е печеливша, имайки предвид, че те бързо си бият шута.

За Мария Илиева интензивният интимен живот, е нещо абсолютно нормално. Самата тя се хвалела, че имало дни, в които креватните ласки надвишавали седем пъти. Тя била доволна само когато получавала нужните ласки сутрин, на обед, няколко пъти преди концерт, както и след това.

Както сами се убеждавате, 41-годишната певица, е истинска машина. Припомняме, че неотдавна рапърът Наско Колев, който също бе сред завоеванията й разкри, че именно нестихващият й апетит за интимни ласки, е била причината за раздялата им. Той изплака, че тя направо го изцеждала, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар