Няма да повярвате какво се е случило с детето на убитата Милена Шишкова и убиеца й Чане

Гласувайте за статията

Роднините на жертвата са в шок

Мнозина не могат да повярват какво се наложи да преживее детето на убитата Милена Шишкова от Костенец и съпругът й, който е извършител на убийството – Стоян Зайков-Чане.

Роднините на убитата Милена Шишкова разкриват, че органите на реда и психолозите, са били изключително груби по време на разпита на 14-годишния й син. Целта им, е била да открият заподозрения Стоян Зайков.

Милена Шишкова

Роднините на жертвата са в шок

След деянията му, синът на Зайков е бил отведен и разпитван от полицаи и психолози. Отношението им обаче било изключително грубо. Те били убедени, че момчето знае нещо за баща си и го укрива и поради тази причина приложили огромен натиск върху него.

Това стана ясно от думите на лелята на момчето – Надя Шишкова пред bTV. Жената твърди, че е изключително груб и непрофесионален начинът, по който са поднесли новината на момчето, че баща му е мъртъв.

Тя разкрива, че служител на полицията седнал до 14-годишния син на Милена Шишкова и Стоян Зайков и му казал: „Всичко свърши, баща ти е мъртъв!“.

Бившият директор на Института по психология на МВР – Калин Гайдаров, също бе категоричен, че подходът на криминалистите, е бил неправилен.
Той подчерта, че когато се работи с дете, винаги трябва да се подхожда със съчувствие и не бива да се упражнява психологически или друг натиск. В заключение той посочи, че тези похвати не са част от добрата професионална практика за постигане на желания резултат, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар