Меган Маркъл е на път да разори принц Хари

Гласувайте за статията

Херцогинята на Съсекс започна сериозно да надскача сянката си

Амбициозната кралска снаха Меган Маркъл очевидно няма умора в претенциите си.

Хора от цял свят станаха свидетели на множеството капризи на Меган Маркъл, свързани с появата на първородното й бебе. Изборът на ултра скъпи тоалети пък накараха поданиците на кралицата да негодуват открито.

Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс започна сериозно да надскача сянката си

Неотдавна приключиха ремонтите в новото имение на херцозите на Съсекс – Меган Маркъл и принц Хари. Припомняме, че двойката се премести във Фрогмор Котидж. Въпреки това херцогинята отново негодува и е пожелала нови ремонти, които ще излязат доста скъпо.

За никого не е тайна, че Меган Маркъл реши да направи нов ремонт на детската стая. Вътрешен човек издава, че херцогинята вече е наела дизайнер за целта. Върху новия интериор на наследника на Маркъл и принц Хари, ще работи не кой да е, а една от най-известните и скъпо платени дизайнерки – Вики Чарлз.

Тя работи само със звезди от величината на Виктория Бекъм, Джордж и Амал Клуни и др.
Сами се досещате, че услугите й не са никак евтини, за да не кажем дори, че са ултра скъпи. За реконструкцията на имението до този момент са изразходвани над 3 милиона лири.

Въпреки това Меган не се спира. Тя е убедена, че бебето й е изявен екстроверт и в този ред на мисли, обстановката трябва да му подхожда. Според инструкциите й, цветовете в детската стая, трябва да са по-ярки. Стилът пък ще бъде променен на „бляскав, но обикновен“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар