Изловиха Димитър Рачков в опасна близост с…

0

Всички останаха изненадани от видяното

Мнозина не могат да повярват с коя дама бе изловен в опасна близост актьорът и тв водещ Димитър Рачков.

Дори и след края на предаването „Като две капки вода“, единият от двамата му водещи ще запази мястото си под светлините на прожекторите. Вероятно вече се досещате, че става дума за Димитър Рачков.

Димитър Рачков
Всички останаха изненадани от видяното

След края на купона на култовото музикално шоу, Димитър Рачков направи нещо неочаквано, с което изненада всички. Бдителни присъстващи разкриват, че актьорът се е раздавал изключително щедро на дансинга и е бил в опасна близост с една от бившите шефки на Би Ти Ви.

И докато останалите се забавляваха, а участниците от „Като две капки вода“, се изредиха на сцената, то Димитър Рачков определено не си губеше времето, издават запознати. Той знае много добре, че след края на шоуто, остава без каквато и да било телевизионна изява.

Това е и една от причините, поради която Рачков делял времето си между Кремена Халваджиян и бившата шефка та Би Ти Ви – Светлана Василева. Към днешна дата тя е изпълнителен директор на фирмата на Магърдич Халваджиян.

Всички останаха изумени от опасната близост между Светлана Василева и Димитър Рачков. Разбира се на Зуека също не му липсваше компания от красиви жени. За сметка на това обаче, бившата на Рачков – Мария Игнатова, не присъстваше на купона, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.