Принц Хари шашна пътници в самолет (Пътувал инкогнито в икономична класа)

Гласувайте за статията

Принц Хари е не само чаровен, но и скромен

Докато Меган Маркъл пръска по 300 000 долара само за един полет до САЩ и обратно, принц Хари лети с гражданска авиация, при това в икономична класа. И докато приятелите на съпругата му, буквално се надпреварват да я глезят и да й угаждат, внукът на Елизабет Втора предпочита да живее като съвсем обикновен човек.

Преди дни новоизпеченият татко изумил пътници в самолет, докато пътувал до Италия. Както е известно, принцът беше там във връзка с благотворително събитие, на което събирали средства за деца болни от ХИВ.

На път за Лондон, Хари е разпознат от пътничка, която споделя историята си в социалната мрежа. Постът й по-късно е изтрит, но не и преди да се разпространи, пише tocka.com.mk.

„Стори ми се, че човекът, който седеше недалеч от мен е принц Хари. Забелязах, че изглежда изморен и има халка на пръста си. Също така ми се струваше, че човекът до него е охранител. Когато погледнах по-внимателно, разбрах, че всъщност това наистина е той“, споделя с възторг жената.

Пътничката разкрива още, че когато принцът осъзнал, че го е разпознала, просто се усмихнал и казал „Здрасти“.

Историята бързо стана популярна в социалните мрежи, а мнозина поздравиха принца за избора му да бъде скромен. И също така подкрепиха решението му да пътува с граждански полет, както правеше майка му, принцеса Даяна.

Принц Хари шашва със скромно поведение сн. You Tube

Принц Хари шашва със скромно поведение сн. You Tube

Що се отнася до бащинството и малкия Арчи, негови приятели се шегуват, че вече е „перфектен баща“. Принцът не само участва в грижите за бебето, но и сам се занимава с него в някои часове от денонощието, за да може съпругата му да си отдъхне. Както е известно, дори бавачката им напусна след две седмици, заради това, че Меган не й давала въобще да се грижи за бебето. И сега младото семейство се справят сами. Очевидно доста успешно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар