Кой нанесе поредният тежък удар по Гала?

Гласувайте за статията

Напоследък й се събра доста

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, понесе пореден тежък удар и то от човек, от когото най-малко е очаквала (както обикновено се случва).

Оказва се, че след Джуджи, още една от приятелките й ще напусне екипа на предаването. Става въпрос за Зейнеб Маджурова. Тя крои планове да напусне работата си при Гала и да се посвети на други дейности. Това издават нейни близки, цитирани от secret.bg.

Гала

Напоследък й се събра доста

Вероятно на редовните зрители на Гала им е направило впечатление, че напоследък Зейнеб се включва все по-рядко с кратки рубрики в „На кафе“. Това накара някои от зрителите да се запитат дали не е уволнена.

По всяка вероятност Зейнеб няма да е част от екипа на Гала през следващия телевизионен сезон, издават от кухнята на предаването. Неотдавна Зизу, както я наричат близките й, сподели, че е твърде заета с лични ангажименти и поради тази причина не присъства често в ефира на предаването.

Така и не става ясно обаче какви са грижите на репортерката. От снимките й в социалните мрежи обаче се вижда ясно, че тя ходи всеки месец на дълги почивки с приятеля й Стоян Балевски. Не е ясно и дали милионерският наследник най-накрая се е осмелил да й предложи брак или още се дърпа, пише „Уикенд“.

Мълвата носи, че семейството на Стоян Балвески не одобрява Зейнеб за снаха. Именно това била и причината, която го спира да направи голямата крачка в отношенията им. Междувременно Зейнеб е бясна, че най-добрата й приятелка Никол Станкулова се сгоди и роди дъщеря, а Балевски категорично отхвърля мераците й за деца, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар