Лъсна скандалната истина за Ивана от „Женени от пръв поглед“

Гласувайте за статията

Очевидно брюнетката няма да се спре пред нищо

Скандалната истина за най-младата участничка в риалитито „Женени от пръв поглед“ – Ивана, излезе на бял свят.

Оказва се, че Ивана използва връзката си с Мерал, за да изтупа от прахта кариерата си, отбелязва Хотнюз.

Ивана

Очевидно брюнетката няма да се спре пред нищо

Амбициозната брюнетка има слабо познато минало като фолк певица. При все, че Ивана не спира да показва щедро прелестите си, тя така и не успяла да пожъне успех на музикалната сцена. Поради тази причина решила да се пробва в друго поприще.

Въпреки несгодите, брюнетката не се отказав и е решила да стане звезда в телевизионно шоу. Тя вече се снима и в „Черешката на тортата“. До неотдавна Ивана се изявяваше като фолк певица в женското трио „Карамел“.

Очевидно тя ще направи всичко възможно да присъства в задаващите се риалитита наесен. Тя седи добре пред камера, млада е, здрава е и няма да има никакви проблеми да оцелее на безлюден плаж или да копае картофи във „Фермата“ например., коментират от медиите.

Близки на Мерал издават, че двамата само дават вид, че са заедно, при все, че в последния епизод на „Женени от пръв поглед“, те решиха да продължат връзката си.
Мерал е истински влюбен в Ивана, но дори и за зрителите не остана скрито, че тя само го използва.

Запознати твърдят, че ще продължи да пази поведение още няколко седмици, докато отшумят емоциите около риалитито, след което ще зареже Мерал. Тя е твърдо решено да оползотвори максимално славата от предаването и да си живее живота, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар