Стефан Данаилов промени завещанието си

Стефан Данаилов промени завещанието си
5 (100%) 1 vote
Стефан Данаилов подсигурява единственото си внуче

Извънбрачният син на бившия културен министър Стефан Данаилов очаква появата на първородното си дете тази есен – пише в. „Уикенд“. Доведеният му син Росен Цанков отдавна направи Ламбо дядо на близнаците Виктор и Александра, които са тийнейджъри, но радостта му, че ще стане дядо на свой биологичен внук, била неописуема – отбелязва изданието.

Кръвният син на Стефан Данаилов – Владо Данаилов се ожени в САЩ на 9 декември 2017 г., навръх 75-ия юбилей на баща си. Съпругата на младежа Виктория е американка и двамата миналото вято гостуваха в България на майката на Владо – Ирен Кривошиева, и на баща му Стефан. 76-годишният актьор е в трескава подготовка за посрещането на Владко от Америка. Синът му пристигнал специално за премиерата на Данаилов – „Актрисата“ в Народния театър. Владко възнамерявал лично да му съобщи новината, но бъбриви приятели на сина на Ламбо провалили изненадата.

„Ако имам момче, ще се казва на баща ми – Стефан. Ако е момиче, на майка ми – Ирен“ – обяви Владо Данаилов, който завърши икономика и учи за второ висше медицина в САЩ.
Появата на новия член на семейството на Ламбо ще го накара да промени завещанието си, коментират близки на легендата. Според последната промяна, която Стефан Данаилов смятал да направи след раждането на бебето, наследникът на Владко щял да получи тлъст пай от банковите му сметки.

Ламбо оставя завещание и на внука си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар