Какво се случва с дъщерята на Ахмед Доган?

Гласувайте за статията

Наследницата на Доган, е рядко срещано явление

Почти никой не говори за дъщерята на почетния лидер на ДПС – Ахмед Доган.

През годините Демет Доган сякаш оставаше на заден план в сравнение с брат си Демир Доган. Оказва се, че наследницата на Ахмед Доган се е сдобила с диплома за професионален гримьор.

Ахмед Доган

Наследницата на Доган, е рядко срещано явление

Въпреки това, тя признава, че все още не се чувства достатъчно уверена в способностите си. Поради тази причина тя моли всеки ден половинката на брат си – Памела, да я гримира. По този начин тя ще придобие повече опит и ще повярва в способностите си.

Изглежда Памела няма нищо против да позира на неуверената Демет и с удоволствие й предоставя възможността да я гримира. Повече от очевидно е обаче, че половинката на Демир Доган е очарована от способностите на Демет. Тя не пропуска възможност да рекламира способностите й в социалната мрежа.

Дъщерята на Ахмед Доган вече практикува способностите си в студио за красота, чиито собственици, са очаровани от таланта й. Освен това амбициозната млада дама следва и „Журналистика“ в Софийския университет.

Възнамерява, след като завърши да се насочи към работа в телевизията. Студентката е категорична, че не желае да разчита на богатството на баща си и прави всичко по силите си, за да се издържа сама, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар