Алекс Петканова с неочаквано признание в „Папараци“: Готвим се и за второ бебе!

Алекс Петканова готова за второ бебе сн. Папараци / Би Ти Ви
0

Алекс Петканова и Дани готови за ново бебе

„След още няколко седмици започваме работа по второто бебе“, заяви Алекс Петканова в ефира на „Папараци“. Манекенката и съпругът й Дани Петканов дадоха едно от най-забавните си и откровени интервюта пред Венета Райкова.

Двойката призна, че доскоро е имала отделни бюджети, но след раждането на бебето решили да обединят сметките си. „Осъзнахме, че е нелепо. Тя ще плаща памперсите на бебето и храните му, а аз няма да помагам, така ли? Решихме, че щом имаме общо дете, значи трябва да обединим и парите си“, каза още Лудият репортер.

Той признава, че в момента Алекс печели повече от него, но това не го притеснява. „Въобще не се тревожа от това, че жена ми изкарва повече пари от мен. Харесва ми, че не съм постоянно на работа и имам повече свободно време. Обичам да се грижа за нея и за детето, да ходим разходка, да се забавляваме. Чувстваме се щастливи“, казва още той.

И двамата признават, че раздялата преди години ги е променила и им е дала друг поглед върху живота. „Видях лукс и блясък, каквито Дани не може да ми предложи, но в мислите си постоянно се връщах при него. И осъзнах, че това е човекът, с когото искам да бъда. Когато обичаш някого и е истинско, всичко се променя за стотна от секундата“, споделя още Алекс Петканова.

Алекс Петканова готова за второ бебе сн. Папараци / Би Ти Ви
Алекс Петканова готова за второ бебе сн. Папараци / Би Ти Ви

Дани също признава, че след скандала не е искал да я вижда, но продължавал да се интересува от нея, защото я е обичал. И когато се срещнали отново, чувствата им се променили за миг. И двамата обаче са научили своите житейски уроци и ценят много повече любовта, която имат. Любов, която съвсем скоро ще се увенчае с втори наследник, както самите влюбени разкриха.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.