Вдовицата на Стефан Шарлопов живее в истински ад

Гласувайте за статията

Съседите са категорични, че над кооперацията тегне прокоба

Съседи на вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна издават, че тя живее в истински ад.

Според тях над дома, в който Боряна живееше със Стефан Шарлопов, тегне някаква прокоба. Припомняме, че любимата на покойния хотелиер, е свила гнездо в луксозна кооперация, намираща се в непосредствена близост до Южния парк.

Стефан Шарлопов

Съседите са категорични, че над кооперацията тегне прокоба

Там под един покрив живеят доста дами, в чиито сметки има над един милион.
В тази луксозна сграда живее и вдовицата на собственика на „Бони холдинг“ – Борислав Николов. Припомняме, че Николов издъхна в резултат на тежка катастрофа преди пет години.

Сред съседките на вдовицата на Стефан Шарлопов, е и Нели Беширова – бивша любима на Богомил Манчев – собственик на компанията „Риск инженеринг“. При все, че към днешна дата двамата са разделени, те са запазили топлите си отношения.

Припомняме, че през 2016 г., бизнесменът прехвърли 85% от дружеството на любимата си. Компанията е най-големият изпълнител на обществени поръчки на АЕЦ „Козлодуй“. Тя нашумя най-вече покрай строителството на АЕЦ „Белене“, където се изяви като подизпълнител.

Вероятно сами се досещате, че всички тези дами имат нещо общо – нямат мъж до себе си поради една или друга причина. За сметка на това обаче, имат милиони по банковите си сметки, пише „Галерия“.
Доколкото може да се вярва на слуховете, вдовицата на Шарлопов се носи отново на крилете на любовта. Тя изживява гореща любовна афера с бодигарда си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар