Бивша изгора на Слави Трифонов удари дъното

Гласувайте за статията

И тя, и колегите й, отбелязаха пълен провал

Бивша изгора на шоумена Слави Трифонов, отбеляза един от най-големите провали в живота си.

Става въпрос за психоложката Магдалена Ангелова, която е по-известна като голямата любов на Слави Трифонов, отколкото с работата си като психолог.
Именно поради това, че явно не си разбира от работата, тя се превърна в трън в очите на зрителите на Нова тв и в частност на почитателите на риалитито „Женени от пръв поглед“.

Слави Трифонов

И тя, и колегите й, отбелязаха пълен провал

За никого не е тайна, че риалитито приключи катастрофално за три от общо четирите двойки. Бившата изгора на Слави Трифонов уж трябваше да помага на смелчаците, решили да се бракуват на сляпо, но се провали.

Зрителите са категорични, че не само Магдалена Ангелова, а и останалите психолози на риалитито, трябва да си скъсат дипломите.
Освен това те подчертават, че в предаването Ангелова се е грижела много повече за косата и краката си, отколкото за участниците.

На особен присмех бе подложено поведението й в последния епизод на „Женени от пръв поглед“. Бившата изгора на Слави Трифонов стоеше на изключително висок стол срещу Таня и Светлозар, които обявиха решението си да се разведат.

Шегобийци дори твърдят, че щеше да е много по-добре, ако Ангелова се бе качила на полилея, за да може да вижда по-ясно проблемите на брачната двойка.
Други пък се възмутиха какъв психолог може да е тя, след като не вижда вербалната агресия на „жалкия и нагъл комплексар Зари“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар