Милен Цветков се връща на екран?

Милен Цветков се връща на екран?
5 (100%) 1 vote
Водещият Милен Цветков е ухажван от „България Он Еър“

Милен Цветков може да се върне на екран от есента – разкрива в. „Уикенд“. Водещият, чието предаване бе свалено от Нова тв миналото лято, е ухажван от по-малка, но за сметка на това амбициозна телевизия. Това е „България Он Еър“ – отбелязва изданието.

В последно време феновете на Милен Цветков можеха да го гледат само по интернет канала на „Демократична България“. Говори се обаче, че този ангажимент бил само за изборите, които се проведоха на 26 май, а след тях водещият очаквал отново да остане без работа. Той вече се чудел къде ще си вади хляба, щом стане излишен за партията, когато от „България Он Еър“ показали сериозен интерес да го привлекат в екипа си. Там смятали да му предложат да води авторско предаване.

По изборите Милен Цветков бе специален гост в студиото на телевизията и се оказало, че пиперливият му език е привлякъл необичайно много зрители като за малка медия. Именно това накарало шефовете й да се замислят над идеята да му предложат постоянен договор. Амбициозният водещ искал да има собствено предаване, в което се работи по неговите лични стандарти. Липсвали му камерите, разговорите със зрителите по телефона и екипа от подбрани от самите него кадри. Цветков не държал толкова на медията, колкото на свободата в работата си – коментира изданието.

Милен Цветков пак се гласи за авторско предаване

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар