Росен Плевнелиев позлати тъща си

Гласувайте за статията
Тъщата на Росен Плевнелиев заживя като кралица

65-годишната майка на бившата синоптичка Деси Банова все още работела като главен експерт в РИОСв, но се преместила да живее при дъщеря си зет си, за да помага в грижите по двете си внучета – 8-годишната Йоана и 8-месечния Йоан – пише в. „Уикенд“. Освен за тъща си Лили Росен Плевнелиев се грижел и за кучето й – отбелязва изданието.

Баба Лили рязко вдигнала стандарта си на живот и започнала да ходи по екскурзии, значително променила стила си на обличане и гардеробът й бил подновен изцяло с маркови дрехи. Според мълвата всеки месец Росен Плевнелиев превеждал по 2000 лева по сметката на майката на жена си. В замяна баба Лили денонощно била на разположение на семейството, грижела се за бебето Йоан, вземала кака му Йоана от училище и я водела на балет, английски и уроци по пиано. Тъщата пътувала заедно с дъщеря си, зет си и двете внучета по време на воаяжите им в чужбина. Бабата се грижела за двете хлапета, докато Деси и Росен активно си почивали.

Още когато се оженил за бившата синоптичка миналата година, Росен Плевнелиев бил наясно, че Деси върви в комплект с тъщата. Баба Лили идеално се разбирала със зет си, тъй като разликата във възрастта им била едва 10 години – коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар