Шарлот Казираги се омъжи в Монако (Вижте сватбата на внучката на Грейс Кели – Снимки)

Гласувайте за статията

В събота Шарлот Казирги си даде обет за вярност с Дмитрий Расам, внучката на Грейс Кели бе шарматна булка

Шарлот Казираги и 37-годишният филмов продуцент Дмитрий  Расам вече са законни съпруг и съпруга. Венчавката се е състояла в двореца на Грималди в Монако.

Сватбата, която е кралска обаче е била скромна. В края на месец юли младоженците обмислят да направят още едно тържество, което да е по-великолепно и пищно.

Снимка: Инстаграм

На сватбената церемония са присъствали само тесен кръг от приятели и семейството. Сред гостите бе принц Албер II и съпругата му Шарлийн.

Внучката на Грейс Кели бе избрала да се омъжи в красив и нежен романтичен образ. Тя облече чисто бяла рокля с открити рамене. А на врата й блестеше диамантено колие на Картие. За, което казват, че е било носено от прочутата й баба самата Грейс Кели.

Снимка: Инстаграм

Приятели на младоженеца го изненадаха като го хвърлиха в басейна със сватбения му костюм веднага след брачната церемония.

Снимки: Инстаграм

Шарлот Казираги и Дмитрий Расам имат син на име Балтазар. Който се роди миналата година през октомври. Тогава се заговори, че двойката се е разделила. Но те опровергаха слуховете и ето, че вече за законни съпруг и съпруга.

За булката това е първи брак. Докато за филмовия продуцент е втори, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар