Веско Маринов опра пешкира барабар с Цветанов (Вижте реакции в нета + дует на певеца с политика – Видео)

Гласувайте за статията

Певецът си изпати от премиера за приятелството си Цветан Цветанов

Веско Маринов, който бе отстрелян от Бойко Борисов заедно с приетата оставка на Цветан Цветанов събуди симпатиите в интернет. Бардът на хората от третата възраст започна да трупа почитатели в социалните мрежи.

Снимка: btvnovinite.bg

Сред по-младите, които не са сред феновете на трубадура от Полски Тръмбеш се зароди движение „Жю сюи Веско“. Къде на шега и къде на истина певецът получава подкрепа.

Като дясна ръка на председателя на ГЕРБ Цветанов бе поел в свои ръце забавленията на партийците както и на техните избиратели. Нямаше предизборен концерт, на който приятелят му да не е една от атракциите с изпълненията си. Дружбата между зам. председателя на партията и музиканта бе известна на всички. Тя дори прерастна в творческо сътрудничество.

Веско Маринов успя да помогне на Цветанов да разкрие певческите си таланти като двамата направиха дует и изпълниха преди време хита „Знам, Българийо”.

След като обаче премиерът каза култовата си реплика „Не ща повече Веско Маринов да ми пее на концертите” в своя типичен стил хвърли в шок симпатизантите на ГЕРБ, които са прехвърлили 60-те и са върли почитатели на певеца.

По-младите обаче упорито се шегуват с драмата споходила любимецът на всички пенсионерките и домакини. Думите на Бойко Борисов предизвикаха вълна от реакции в социалната мрежа. Като някои от тях показват истинска загриженост.

Като отговор на тежките думи потребителите публикуваха колаж, на който Веско Маринов пее на Доналд Тръмп и на Ердоган.

Самият Веселин Маринов не дава коментар по въпроса, предават от lupa.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар