Черната Златка чукна 35 без Миро

Черната Златка чукна 35 без Миро
4.5 (90%) 2 votes

Черната Златка навърши 35 години без мъж до себе си

Черната Златка отпразнува 35-ия си рожден ден в своя роден град Бургас.

На тържеството, с което тя отбеляза личния си празник, присъстваха куп нейни приятели. Впечатление на всички направи отсъствието на мъжа й Миро, от когото тя има син, носещ неговото име.

Мнозина отново започнаха да си задават въпроса дали двамата са се разделили за пореден път. През последните години отношенията им бяха белязани от няколко сериозни кризи. Но плеймейтката упорито запази мълчание по въпроса.

Източник на „Уикенд“ направи горещо разкритие. Той призна, че бургазлийката и нейният любим в момента са в процес на развод. Връзката им окончателно е приключила. Преди месеци брюнетката изживя любовен романс с бургаски бизнесмен. Но след това отново се върна при Миро.

Тя отпразнува рождения си ден в известен местен ресторант, който беше тематично украсен с огромни златни цифри 3 и 5. В менюто на гостите преобладаваща част заемаха традиционните български ястия. „

Черната Златка сподели, че е била приятно изненадана не само с интересно подаръци, но и с мили жестове от страна на близките си хора. Развълнуваната Златка Димитрова разкри, че близките й за пореден път са стоплили нейното сърце, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар