Тита изплака най-голямата си болка

Тита изплака най-голямата си болка
5 (100%) 1 vote

Тита сподели какво я измъчва най-много

Заради блестящото си представяне в Капките, Тита се нареди сред финалистите в шоуто. Амбициозната красавица се представи изключително добре във формата.

В интервю за „Галерия“ тя проговори за разочарованията, който е преживяла. Тийнсензацията разкри и какви са бъдещите й планове.

Тя осъзнава, че плаща прекалено висока цена за славата. Това й коства не само много усилия, но и пълно лишаване от личен живот.

Красавицата е категорична, че не обръща внимание на клюките за нея, които се появяват в жълтите издания. Но се засяга много, когато в тях се окаже засегнато нейното семейство.

Изпълнителката сподели, че приятелският й кръг се е стеснил значително, откакто е започнала да се занимава с музика. Тя е категорична, че когато един човек стане известен, околните започват да гледат на него с други очи.

Тита в момента е студентка в Нов български университет, но е стопирала следването си, тъй като е решила да се посвети изцяло на кариерата си.

Христина, както е истинското й име, не крие, че най-голямата й амбиция е световната слава и от малка мечтае за това.

Тя коментира и слуховете за раздяла с любимия, заявявайки че всяка връзка преминава през трудни моменти. Блондинката отрече и слуховете, че има интимна връзка с Папи Ханс, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар