Павел охранява Преслава

Павел охранява Преслава
5 (100%) 1 vote

Откакто е с Павел, Преслава се отказа от услугите на бодигарди

Павел охранява любимата си Преслава. Откакто е с него, изпълнителката пести от охрана. Реално тя няма нужда от телохранител, тъй като любимият й влиза в тази роля. Павел не се отделя за миг от нея. Той я следва неотлъчно.

Колежки на добричлийката коментират, че с него тя е като птичка в клетка. Преси не прави и крачка без любимия си и вече няма лично пространство. Бащата на дъщеря й, с когото тя живее на семейни начала, я придружава на участията й не само в страната.

Павел не позволява на Преслава да пътува без него и зад граница. Докато двамата обикалят из страната и чужбина, грижите за малката Паола са поверени на опитни бавачки или на бабите.

Покрай изявите на пайнерката, нейният любим се уреди с безплатна тридневна почивка в Испания. Добричлийката пя на сватбата на Цеци Красимирова. Още след като получила поканата на моделката, Преси поставила условие да бъдат покрити и разходите за пътуването и престоя на Павел, който ще пътува с нея.

Покрай сватбата на моделката, врачанинът се уреди с безплатна почивка. Три дни той се наслаждаваше на топлото време в Испания.  И най-важното е, че той може да се похвали с присъствие на милионерската сватба, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар