Емилия с трогателна изповед за любовта и изпитанията

Емилия с трогателна изповед за любовта и изпитанията
5 (100%) 1 vote

Емилия направи трогателна изповед за любовта и изпитания в живота си

Емилия разкри сърцето си в изповед пред ПИК ТВ. Последните две песни на пайнерката се превърнаха в същински хитове, а публиката беше буквално взривена от клиповете, с които изпълнителката вдигна летвата. Двата клипа приличат на мини филм. Емилия не скри, че идеята за това е била на нейния съпруг и тя много се радва, че е решила да го послуша.

В сюжета на песните е засегната една от най-актуалните теми в обществото – изневярата. Въпреки, че повече хора изневеряват на своите половинки, Емилия вярва в чистата любов и е щастлива от факта, че тя е сред малкото хора. в чийто живот има истинска обич.

Наред с възхода, певицата и нейният любим преживяват тежка драма. Преди година съпругът на Емилия загуби сина при автомобилна катастрофа. Блондинката е на мнение, че тази мъка никога няма да отшуми. Тя споделя, че живее с един баща, който много страда за детето си.

Емилия не крие, че тя  и Жорж Башур живеят заедно с децата си – Иван, Мира и Софи. Приоритет за певицата е времето, прекарано с децата и тя се старае то да бъде възможно по-дълго. Тя и Жорж се стремят да прекарват възможно повече време с наследниците си, за да усетят тяхната подкрепа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар