Стефан Илчев за Зуека и Рачков: Непрекъснато импровизират и това е неудържимо! (Вижте още)

Гласувайте за статията

Стефан Илчев се вслушвал в коментарите на журито в „Капките“

Само преди няколко дни Стефан Илчев грабна победата в шоуто за имитации „Като две капки вода“. На финала на шоуто той се превъплъти в образа на Лили Иванова и грабна голямата награда – чисто нов автомобил. За тези няколко месеца на малкия екран Стефан успя да спечели любовта на публиката.

Илчев признава, че именно оценките на публиките са най-важни за него, а не тези на журито в шоуто. „Донякъде са част от шоуто, донякъде съм се вслушвал в това, което казват за всяко конкретно изпълнение. Наистина в началото беше малко странно за мен, че изглеждаше, че е много лесно. Изглеждаше, че за мен, едва ли не, е било супер лесна задача.

Впоследствие, мисля, че нещата се обърнаха и се видя, че не е никак лесно. Иначе няма как да се избяга от формата, защото оценки трябва да има. Но за мен най-важната оценка бе тази на публиката и благодарение на нея стигнах до финала и го спечелих“, казва изпълнителят.

Уважение

Стефан споделя, че трябва да подхождаш с уважение към всеки образ, който имитираш. „Ако подходиш с уважение, както винаги е било в моя случай, образите ми са се получавали. Не съм имал нито един образ, който да е като гротеска, който да изглежда смехотворно или като пародия. При мен това го е нямало. Радвам се, че успях да покажа, че може да се направи по този начин“, казва Илчев за life.dir.bg.

Стефан не крие, че в шоуто винаги е било забавно, и зад кулисите, и на сцената, особено, когато там са Зуека и Рачков. „Радвам се, че преди всеки лайф има генерална репетиция и имаме възможност да присъстваме. Ако тези неща, закачките, не ги знаеш предварително, а ги чуя за първи път по време на лайфа, сигурно няма да мога да стоя дълго време прав. Непрекъснато импровизират и това нещо е неудържимо. И когато чуеш нещата на репетицията, направо е страшно.

Стефан Илчев се вслушвал в коментарите на журито в "Капките" сн. Фейсбук

Стефан Илчев се вслушвал в коментарите на журито в „Капките“ сн. Фейсбук

След това на живото предаване вече си малко по-подготвен. И въпреки всичко има надграждане на живото предаване и …“, разказва Стефан и допълва, че винаги можеш да очакваш всичко от водещите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар