Синът на Деси Цонева ще живее в женско царство (Янчо Таков- втори с пет сестри)

Синът на Деси Цонева ще живее в женско царство (Янчо Таков- втори с пет сестри)
3 (60%) 2 votes

Журналистката ражда момиче, синът й  ще им цели пет сестри

Деси Цонева, която скоро призна, че ще роди момиченце от приятеля си Явор Стефанов ще попълни женското царство. В което ще живее сина й Янчо Таков – Втори.

Внукът на Митко Цонев ще се радва не на една, а на пет сестри. От предишната си връзка гаджето на майка му има две пораснали момичета. Които все още живеят при него.

Бременната Деси Цонева на почивка във Флоренция
Снимка: Инстаграм

Бащата на малкия Янчо, който вече е бивш съпруг на майка му освен, че има един син от телевизонреката скоро след развода с нея се оженил втори път. От брака си с новата си съпруга имат две дъщери, предават от lupa.bg.

Така, че наследникът на фамилията ще се окаже единствено момче в голямото женско царство. Деси разкрива, че когато разбрал за бебето сина й се притеснил. Защото не знаел какво ще прави с толкова дами около себе си.

Въпреки бременността си репортерката на Гала продължава да работи. Тя не се оплаква от нищо само в началото страдала от сутрешно гадене.

Очаква се бебето да се появи през септември. Тв водещата се похвали в Инстаграм, че е на луксозна почивка във Флоренция. На снимките в социалната мрежа се вижда колко е нараснало коремчето на журналистката. Която позира цялата в бяло и с щастлива усмивка, която грее на лицето й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар