Наследниците на Годжи погасяват дълговете му (Още разкрития)

Наследниците на Годжи погасяват дълговете му (Още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Примката около врата на Годжи се затяга все повече

На фона на финансовите проблеми, които има, Годжи остана без работа. Басистът е затънал в дългове и освен това остава без заплата след свалянето на шоуто на Слави Трифонов.

Както вече стана ясно, той е натрупал задължения към финансови институции в размер на 350 000 лв. Синовете му Волен и Цветомил, които са плод на любовта му с неговата първа съпруга, са силно притеснени за състоянието му. Момчетата, които в момента са студенти, предложили помощ на баща си.

Освен със следването, двамата се занимават и с музика и благодарение на музикалните си изяви припечелват прилични хонорари.

Според слуховете, при Слави Трифонов, Годжи е получавал месечна заплата в размер на 8 000 лв. Отделно той имаше и странични ангажименти, които му осигуряваха допълнителни приходи. Докато получаваше солидно месечно възнаграждение, басистът покриваше кредитите си без особени усилия. Но последната година шоуменът намали заплатите на подчинените си и Годжи веднага усети разликата.

През последните месеци музикантът срещна трудности в обслужването на кредитите си и това стана причина да затъне все повече в дългове. Към просрочените задължения са начислени и такси за просрочие, с които задълженията на Годжи набъбват още повече. Към настоящия момент сметките му са запорирани и той среща сериозни трудности при покриването на ежедневните си разходи, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар