Вижте къде живее Бояна Шарлопова (Интересни разкрития)

Вижте къде живее Бояна Шарлопова (Интересни разкрития)
3 (60%) 2 votes

Бояна Шарлопова живее в сграда, известна като блока на вдовиците

Над сградата, в която живее Бояна Шарлопова, тегне прокоба. В това са убедени повечето съседи на милионерската вдовица.

Любимата на покойния Стефан Шарлопов е свила гнездо в луксозна кооперация, намираща се в непосредствена близост до Южния парк. Там по един покрив живеят дами, в чиито сметки има милиони. Сред тях е не само очарователната Бояна Шарлопова.

Нели Беширова е нейна съседка. Тя е бивша любима на Богомил Манчев – собственик на компанията „Риск инженеринг“. Към настоящия момент двамата са разделени, но са запазили топли отношения. През 2016 година бизнесменът прехвърли на Беширова 85% от дружеството си. Компанията е най-големият изпълнител на обществени поръчки в АЕЦ „Козлодуй“. Тя нашумя покрай строителството на АЕЦ Белене, където се изяви като подизпълнител.

В луксозната сграда живее и вдовицата на собственика на „Бони холдинг“ – Борислав Николов. Той загина в зверска катастрофа през 2014 година. Всички тези дами имат обща съдба – нямат мъж до себе си, но в банковите си сметки имат милиони, научи „Галерия“.

Ако се вярва на слуховете, Бояна Шарлопова отново се носи на крилете на любовта. Красавицата изживява страстна любовна афера с бодигарда си. Заради него тя дори е променила коренно начина си на обличане и вече залага само на къси рокли и поли със същата дължина, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар