Мая Илиева с трогателен жест към сестрата на Жоро Илиев

Мая Илиева с трогателен жест към сестрата на Жоро Илиев
5 (100%) 1 vote

Мая Илиева поддържа отношения със сестрата на покойния си любим

Мая Илиева се опитва да изкупи греха си пред сестрата на Жоро Илиев – Мариана. Вдовицата на Главния е затоплила отношенията си с нея и при първа възможност й гостува в Кюстендил.

Дълги години вдовицата на покойния мафиот беше в пререкания с Мариана. Двете имаха спорове не само относно наследството на Жоро Илиев и неговия покоен брат Васил. Противоречията им започнаха още след смъртта на Главния. Мариана не прости на Мая Илиева, че не е зачела мнението й и си позволи да кремира брат й, въпреки нейното изрично несъгласие по този въпрос.

Години след смъртта на Главния двете най-важни жени в живота му в конфликт. Но след като Мариана стана майка на двете близначки Ема и Александра, тя и Мая Илиева затоплиха отношенията си.

Вдовицата на Главния няма свои биологични деца, но въпреки това винаги е обичала чуждите деца. След раждането на близначките, тя променила отношението си към Мариана заради двете малки момиченца. В техните очи мафиотската вдовица вижда покойния си съпруг. От раждането им всеки месец тя превежда сериозна сума в банковата сметка на тяхната майка.

Мариана има и по-голям син, към когото Мая Илиева също изпитва топли чувства, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар