Борис Солтарийски прежали Слави Трифонов

Борис Солтарийски прежали Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Борис Солтарийски не преживява тежко раздялата със Слави Трифонов

Борис Солтарийски не се притеснява от факта, че шоуто на Слави Трифонов слезе от ефир. Вокалистът харчи като за последно и не дава вид на човек, които е притеснен за бъдещите си доходи.

Музикантът потопи любимата си Аделина в арабски разкош. Той заведе съпругата си на почивка в Дубай. Влюбените отмарят в Емирствата в компанията на малката си дъщеричка.

Борис Солтарийски определено не пести и това става ясно от избора му на хотел. Той е избрал луксозен хотелски комплекс в Палм Джумейра. Справката показва, че нощувките там започват от 1000 лв без включено изхранване, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Въпреки, че според мнозина хората от екипа на Слави Трифонов имат повод за сериозни притеснения, Борис Солтарийски не се притеснява от факта, че от тази есен няма да се изявява в известното шоу. Приближени до него споделят, че е напълно спокоен за бъдещите си приходи и затова си позволява разточителство.

Според слуховете, музикантът вече си е намерил нова работа. От тази есен той ще се изявява в ново шоу, което дебютира в родния ефир през следващия сезон.

Очевидно и в слуховете за раздяла между него и Аделина няма нищо вярно. Напук на твърденията, че красавицата иска да го напусне, двамата се стараят да прекарват заедно възможно повече време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар